Om Calos

www.calos.se-About_Calous

www.calos.se

Skönhet, Miljö och att leva hållbart

Välkommen till Calos.se, en sida om skönhet, miljö och leva hållbart.

Calos.se erbjuder Kost och näringstillskott för ett liv i balans. Calos är latin och betyder skönhet. En äkta skönhet är vacker från insidan och ut. Många av oss tänker främst på utsidan men lika viktigt är det att ta hand om vår insida för att må bra och leva sunt. På så sätt kommer skönhet naturligt.

Vår kost innehåller idag sämre med näring och därför är det viktigt att ta näringstillskott för att få i sig viktaminer och mineraler som kroppen behöver för att motverka sjukdom och bibehålla en god hälsa.

Vi uppnår en balans med ett hälsosamt liv. Lite stress, god mat för njuting, sund mat för hälsa! Den yttre miljön påverkar oss, avgaser och föroreningar påverkar hy, och lungor, därför eftersträvar vi en sund levnadsmiljö för ett hälsosammare liv. Att andas frisk luft är ett mål men idag ingen självklarhet. Vi vill leva i en hälsosam och frisk miljö. Vi strävar efter en sund och hälsosam natur.

Stress påverkar kroppen negativt och därför ser vi det som i en hälsoåtgärd att försöka eftersträva ett liv i balans, ett mindre stressfullt liv, där reflektion och eftertanke utgör en stor del av vardagen. Hänsyn och respekt gentemot djur och natur ser vi på Calos som ett naturligt ställningsdeltagande.

Lämna ett svar