Äntligen Fredag

Så äntligen är det fredag. Det har varit en intensiv vecka med nytt jobb. Det är spännande men intensivt att lära sig mycket nytt. Vi fick internutbildning. Första dagen somnade jag redan vid 19, utslaget av alla nya intryck. De andra dagarna följdes av mycket huvudvärk. Till slut började de klarna. Jag har försökt att hålla en inre balans mellan jobbet och fritiden. Jag har också tänkt mycket på hur jag hanterar stressen och försöker hålla mig lugn och inte påverkas av kraven. Jag försöker att arbeta i min egen takt och lita på min egen förmåga. Till slut resulterade det att tro på sig och idag lyckades jag boka ett möte. Hur du hanterar dina utmaningar påverkar din hälsa. Detta var ett exempel på att jag blivit lugnare och starkare med åren. Varje dag,vecka,månad och år kommer vi att utsättas för nya situationer. De som utsätter oss för stress kan vi undvika och minska effekterna av genom att planera hur vi ska hantera situationen och bearbeta vårt inre välbefinnande och skapa en inre balans.