Avslappning och välmående ger god hälsa.

Jag plockar hallon direkt från hallonbusken.

På söndag är det vilodag heter det ju. Det inte utan orsak. Alla behöver återhämtning och vila.

Jag började dagen med en avslappnande frukost. Därefter målade jag. Jag tycker om att måla och målning ger mig avslappning och välmående.

Sedan tog jag en liten paus och städade upp i köket. Städning är något som jag tycker om. Jag gillar när det blir rent och snyggt och jag vet bättre var jag har mina saker. Efter jag städat luktar det gott och fräscht i mitt hem och ett härligt inte lugn infinner sig.

Därefter gick jag till min odlingslott. Alltid när jag kommit hit och grävt, rensat ogräs eller planterat har det givit mig ett inte lugn. Det är mysigt och härligt att påta i jorden. När jag arbetar i jorden rinner alla problem av mig och jag får åter styrka tillbaka och laddar upp min kropp med nu glädje och ny energi.

Jag blev glad av att komma hit, jag såg att min sallad börjat växa till sig.

Jag åt lite hallon från hallonbusken och krusbär från krusbärsbusken.

Blommorna blommar för fullt och jag njuter av sommaren.