Blommor och trädgård

Fint väder och sol! Ja den här våren var underbar. Så mycket vi bara kunde lapade vi i oss solen, men sedan så slutade det aldrig, värmen höll i sig-vecka efter vecka!

Vår trädgård som har gått från att vara ingenting, näst intill obefintlig planterades med blommor och växter, och numera har all blomster gjort trädgården till en jättelik trädgård där vi behöver vattna i flera timmar!

Med all torka har detta inte varit lätt. Vi har gått med en ständig oro över växterna och att de inte har fått tillräckligt med vatten. Tack och lov har blommorna klarat sig även om några buskar har fått stryka med vilket är väldigt ledsamt.

Hela Sverige lider med torkan. Vi är så ovana att det inte regnar och vi har ju egentligen ingen beredskap för sådana lägen. Tack och lov har vi fått ett sådant fantastiskt stöd från polska brandmän.

men hur Nu i semestertiden och när solen skiner känner man ett måste att nyttja dagar och kvällar till max.

Vi passade på och gå ut och äta, och hamnade på Swea Hof.

Vi åt löjrom på råraka och därefter åt jag kalv och min vän majskyckling, enligt honom det bästa han ätit i Göteborg-” det smakar som hos farmor”.

Löjrommen var liten men himmelsk god, men kompenserades av en extremt stor tallrik med kalv. Jag kunde tyvärr bara äta hälften men lät min vän smaka.

Uteserveringen på Swea Hof kan jag varmt rekommendera! Härliga stolar med hög rygg och snygg design med vardera kudde, fint parasoll och en härlig miljö som påminde oss om kontinenten i sommarnatten.

fantastiskt har vi