Djurens rätt- kör säkert med bilbälte

Idag fick jag åka och hämta mina föräldrars hund. De är bortresta och min stackars bror ligger hemma ocg är förkyld, så självklart hämtar jag tillbaka söta Happie.

Jag tog en promenad med henne, Husen var klädda av snö och stora snöflingor dalade sakta, sakta ner. Jag mötte en av  våra nya grannar och jag stannade till att prata i idyllen.

Därefter fortsatte vi ner längs gatan och genom området. När det är så här kalla ute har jag tagit på henne en väst och under västen har jag dessutom ett fint bulsigt litet forder. Jag har inte dragit åt det så tajt för hon gillar att ha lite rymd men då kommer också lite vind in, så därav skyddet denna snöiga morgon.

Att köra fram och tillbaka blir ganska tidskrävande och min bil halkade runt i snöslasket. Det känns inte säkert, så jag bestämde mig att jag måste göra något åt situationen. Jag stannade till vid köpcentrat för att hämta ut ett paket och bredvid ligger en djuraffär. Jag köpte ett bilbälte till Happie och en bur som hon ska kunna ligga i.

Sedan lade jag några lakan under för att göra underlaget mjukt och en varm pläd över som lätt går att tvätta. Så fint det blev! Och nu när vi kör kan Happie åka säkert i bilbältet och ligga skönt i bilen medan hon väntar på mig!