Ett djupt andetag

När det äntligen hade lugnat sig omkring mig. Jag hade arbetat undan allt som krävdes för att få lugn och ro och kunna fokusera på mitt arbete. Jag hade under helgen arbetat undan alla uppgifter för styrelsen, kontinuerligt bloggat och dessutom rett ut allt omkring mig.

Jag kunde inte sova den natten så jag låg och tittade i taket och tänkte. Nu är äntligen allt över. Nu kan jag äntligen få fokusera. Jag hade precis avslutat introduktionsutbildningen på mitt nya jobb och påbörjat det nya arbetet. Jag hade kommit in i rutinerna och börjat boka möten. Det började gå bättre och bättre. Jag har frågat mycket för att så snabbt som möjligt bli bra på jobbet. Jag har frågat kollegor och pratat med min närmaste chef och också min överordnade chef. Allt för att öka försäljningen. Men så i fredags fick jag besked om att inte få vara kvar. Det blev naturligtvis en stor besvikelse men också början på något nytt. Att leva upp till sälj mål är svårt, ett av de tuffaste jobben för psyket men med vilja kan alla klara det. Själv tror jag dock att jag mår bättre med lägre ställda mål. Och det är hälsan