Jobbstressen ger mig smärtor

Att stress inte är nyttigt känner nog de flesta till vid det här laget. Men hur hjärnan arbetar och hur den sammankopplas med kroppen är inte lika självklart. Jag är ganska tålig för stress men när min kropp utsätts för mycket stress påverkas den.

Jag har nu börjat ett nytt jobb. Det är ett sälj jobb. Försäkringskassan kräver att jag arbetar heltid så nu är min tjänst på 100%. Då jag har fysiska begränsningar är redan 100% en stor utmaning. Stressen har gjort sig kännbar. Låt mig förklara. I natt när jag vaknade började smärtorna. Stressen har gett smärta i kroppen och det känns som om jag varit utsatt för slagsmål. Det kan man ju säga att jag har. Det är en David och Goliat match där Försäkringskassan med all sin styrka av att vara en stor myndighet fattar beslut om att sätta mig i en situation där jag får mycket ont. Det bästa sättet att spara in pengar som är Försäkringskassans stora mål är att göra sig av med mer personal och istället automatisera. Då blir det färre fel i beslut och färre personallöner att behöva betala ut. De som lever på sjukersättning har idag en extremt liten inkomst så utgiften där är så liten. Lönerna från personalen är högre. Så sänk istället administrationskostnaderna!

De som fattat beslut om att min kropp tål 100% har fel. Jag har nu bara efter 2 veckor mycket smärta i kroppen.