Kosttillskott och Alternativmedicin

Calos.se tillhandahåller kosttillskott och alternativ medicin. Fler och fler studier visar att ett hälsosamt liv har stor inverkan på kroppens hälsa. Livet är svårt för den som är sjuk, för den som drabbats av sjukdom. Men genom att i ett tidigt stadie förebygga med vitaminer och mineraler, och äta sunt och undvika stress kan man lugna sjukdomar och må bättre. Jag talar utifrån egen erfarenhet och därför delar jag med mig av mitt liv som bloggare. Mina blogginlägg handlar om att undvika stress, leva i harmoni.

Mina inlägg på denna blogg handlar om

Vitaminer och mineraler för en god hälsa

Att leva i balans med naturen

Så undviker du stress

Ska dina magbesvär få styra ditt liv?

Djur– Respekt för djur och deras känslor och rättigheter

Ont i leder och muskler

Detox och lever

Viktnedgång

Minne och koncentration

Sömn, lugn och ro

Förkylning och immunförsvar