Ljuva dagar

Glad midsommar! Nu är det midsommar helg och jag sitter på altanen i skärgårdshuset och blickar ut över havet som blänker. Pappa har satt signalstället och blommorna som mamma har planterat har nästan blommat ut.
Våren kom starkt i år och det varma vädret som vi hade under några dagar lamslog oss. Vi i vår bostadsrättförening har nyligen gjort en stor renovering av huset och dessutom planerat mycket nya blommor. Solen lös och lös på plantorna och tillslut blev det för mycket sol för dem. Vi hann inte vattna tillräckligt och några av blommorna skadades tyvärr. Jag var ute och vattnade och andra medlemmar med men ändå räckte det inte till. Sedan kom det en bevattningsrestriktion så vi var mer försiktiga med att vattna.

Det var så skönt att vara ute, man kände sommaren komma. Många av oss gick ner till hamnen och satte och där. Vi satt där i flera timmar och lapade sol. Jag tog promenader i solen och gjorde löpturer på kvällen. Jag njöt av medelhavsklimatet som vi är så ovana vid.

Alla blommor sprack ut, körsbärsträden blommade, rabatterna i staden grönskade och staden var vackrare än någonsin. All blomning gjorde det så vackert, jag fotade blommor och njöt av det bästa jag vet, blommor, blommor. blommor