Mölndal akut

Det är en saga i sig att vi funnit varandra sjunger Lisa Ekdal och det är en saga att jag mött min partner.

Men i förrgår när jag vaknar till ser jag att han skickat ett sms. Jag ligger på Mölndal akut.

Jag blev alldeles förtvivlad. Jag ringde upp direkt. Han hade kommit in med ambulans, arbetskollegorna hade hjälpt honom in till ambulansen.

Ambulansen förde gav honom smärtstillande mot smärtan och förde honom till Mölndal sjukhus.

Jag fick beskedet under natten men kunde inte åka dit för jag hade vår lilla hund.

På morgonen rastade jag henne och satte henne bilburen.

Jag köpte den förra året. Den är ljusblå och svart med lucka i taket, och gjort av tyg. På sidan och i taket kan man öppna den.

Jag har lagt en fårpläd som hon kan ligga på från Ikea så den är varm och tjock och mjuk. Hon har det väldigt bra där inne och brukar inte vilja gå ur.

Så jag satte henne i buren efter jag pratat med min pojkvän som bett mig hämta honom.

Vid Mölndals sjukhus är framsidan av parkeringen borta. En vakt står där. En polisbil hade kört upp på gräsmattan. Ambulansinfarten var öppen. Jag ställde mig först bakom sjukhuset.

Jag förstod på min vän att han hade mycket ont. Jag ringer min bror. Jag åker och hämtar en större bil. När jag åker tillbaka parkerar jag mer tillgängligt.

Jag går in på Mölndal sjukhus och letar efter min pojkvän.

Jag hittar honom på en brits. Där har han fått ligga hela natten!!! De har inte hjälpt honom av med kläderna eller gett honom nattkläder. Britsen är hård trots att han har extremt ont i ryggen. De har gett honom mycket smärtstillande och tvingat upp honom och gå.

De skriver ut smärtstillande och skickar hem honom med mycket smärta. Han har ingen sjukskrivning.

På kryckor går han till bilen mycket mycket långsamt och det gör ont i mig när jag ser hans smärta.

Jag har varit och hämtat en större bil som jag lånat av pappa. Med nöd och näppe kommer han in i bilen efter att jag fällt framstolen bakåt i liggande ställning. Vilken tur att jag åkte hem och hämtade bilen. Vi var bägge ense om att det inte gått annars.