Promenera längs kanalerna i Amsterdam

Klockan var 07.15 och larmet ringde. Det var dags att gå upp. Vi hade bara några timmar tidigare gått och lagt oss så vi var väldigt trötta. Men tanken på semester gjorde mig pigg.

Jag duschade och klädde på mig och tittade en sista gång igenom handbagaget så att inget glömts.

Vi hoppade in bilen och körde till flygplatsen. Vi checkade in och åt frukost på flygplatsen.

Vi flög till Köpenhamn och mellanlandade där. Vi tittade på shopping och satte oss senare i baren och drack Cava.

Därefter flög vi mot Amsterdam. När vi kom fram tig vi transfer mot hotellet.

Vi checkade in, åt en underbar middag på hotellet och var i hotellets spa under kvällen.

Så härligt och välgörande för själen att basta. Vi testade de olika bastu som fanns. Det var ångbastu, rött ljus och torrbastu. Det blev så varmt efter ett tag så vi lade oss på vilostolarna och njöt och relaxade.

Nästa morgon åt vi en härlig hotellfrukost. De serverade ägg och bacon och omelett. Grönsaker och fetaost, sallad och potatissallad, uppskuren frukt- annanas, jordgubbar, vatten-och honungsmelon samt vindruvor.

Flera olika sorters kakor och pannkakor, choklad, nötcreme och wienerbröd, kokt ägg. Att dricka fanns flera olika sorters juice och färskpressad apelsin juice, te och kaffe och massa frukt.

Så härligt med ett uppdukat bord på morgonen och så mycket att välja mellan.

Efter frukosten åkte vi till Amsterdam. Vilken fantastisk stad att besöka. Det vackra vädret gjorde det otroligt trevligt att promenera längs de vackra kanalerna och stadens gator. Vi stannade till längs flera kanaler och fotograferade den vackra idyllen. Sedan gick vi lite till och stannade vid ett fik. Min vän tog en öl och jag en rykande varm te. Sedan gick vi vidare och tittade på Anne Franks hem. Vi besökte därefter flera affärer och shoppade. Därefter kändes det skönt att vara tillbaka på hotellet.

Vi gick återigen ner till spat och relaxade. Återhäntning är A och O och efter en intensiv vecka var det oerhört skönt att få njuta av spa.

Därefter gick vi till baren, tog en drink innan maten och väl inne i restaurangen åt jag en underbar Carpacco och min vän tog en fantastiskt god kräftsoppa och en cesarsallad. Vi sov gott den natten och vaknade nästa morgon, åt en sista hotellfrukost, träffade våra vänner och körde mot flygplatsen. Sent hemma många timmar senare lagar jag en fisksoppa på lax, sej och skaldjur innan jag somnar mot kudden.