Rabarberpaj från rabarberlandet

När jag kom fram till odlingslotten blåste det lite. Bladen vajade i träden. Jag tittade runt och beslöt mig för att göra i ordning resten av jordgubbslandet. Så jag rensade bort allt gräs runtomkring och rensade ur de nya jordgubbsplantor som spridit sig. Jag rensade dem och grävde ur jorden och satte dit plantor i rad.

Sedan grävde och sådde jag i flera av lådorna. Jag rensade jorden väl innan den läggs is. Det är bättre att vara noga direkt än att slarva. Det håller sig finare så och håller längre!

Sedan planterade jag en blomma som jag fick av min supergulliga granne.

Därefter sådde jag gräslök som jag också fick.

Innan jag gick hem tog jag lite av rabarberna. Jag hade inte ätit lunch eller middag, bara jobbat så jag unnade mig ett par härliga rabarber och gjorde en god rabarberpaj. Direkt från rabarberlandet! Och om du vill veta mer hur jag lagade denna rabarberpaj registrera din mail så får du ett mail på receptet!