Sjuk, förkyld och echinea droppar

Igår vaknade jag upp och hade ont i halsen. I år har det varit mycket förkylning men jag har klarat mig från influensa hittentills och nu så får jag istället detta-ont i halsen, ont i huvudet och trötthet. Opassande som alltid!

Direkt när jag började märka av det halsonda så tog jag Echinea. Jag tar 20 droppar i ett glas med vatten.

Det hjälper ganska fort men om sjukan är värre en medicinen går det inte tillbaka så fortsätt att ta ytterligare ett glas med 20 droppar vid lunch. På grund av tvätten igår och att jag hade besök glömde jag bort dropparna men tog dem sedan igen på kvällen. Då var jag mycket sämre men strax efter att jag tagit dem blev jag bättre. Det kändes ganska omgående. Mår fortfarande inte bra men något bättre idag och ska fortsätta att ta mina echinea droppar och hoppas på att förkylningen nu försvinner helt.