Sov ut när du behöver vila.

När jag var hemma för migrän kände jag mig stressad över att vara borta från jobbet. Men är man sjuk så är man och då kan och bör man inte jobba.

Det är svårt att leva upp till det. Men det är det som är den stora utmaningen beträffande balans.

Jag gick tillbaka tidigt, tidigare än vad jag borde. Men jag arbetar som konsult och jag har ännu ingen fast anställning utan har bara arbetat där i några månader!

Så nu känner jag tyvärr lättare av huvudvärken. Den kommer tillbaka. Men långa dagar framför datorn, möten osv så finns känslan av huvudvärk.

När jag kom hem, lagade jag mat och pratade med min vän. Därefter gick jag och lade mig. Jag sov länge och orkade därefter hålla i kvällens möte. Så mitt råd är att lyssna noga på kroppen och sov ut när du behöver det- annars orkar man inte, och kroppen den ska hålla livet ut så var rädd om den. ?