Stress innan storhelg

Igår hade vi en fantastisk dag. Solen sken och jag kände verkligen för att ta en dag ledigt. Min vän gick till frisören och jag gjorde mig ledig fram till innan lunch och åkte in för att möta min vän.

Vi shoppade, promenerade och åt på restaurang. Livet var underbart, fridfullt och skönt.

Idag regnade det, sidorna hade crashat så jag började jobba och inte förrän klockan 14 hann vi äta frukost då min vän handlat och tvättat. Jag lagade den sena frukosten och fortsatte senare med att reparera sidan. Jag var tvungen att åka iväg och handla och när jag kom hem blev jag tvungen att packa. Jag insåg att jag inte hade tillräckligt med festkläder så jsg slängde mig ner till butikerna för att köpa lite kläder.

När jag kom hem möttes jag av min vän som kände lika dant och åkte in till centrum. Jag fortsatte jobba och lagade sedan mat. Ja dagarna innan storhelger kan vara väldigt stressiga. Men bättre att ha stressen dagen innan och förberett än samma dag. Nu kan vi lugnt åka ut till skärgården och njuta av helgen.