Vänner som bjuder till-Friends 4ever

Jag fyllde 40 år i slutet av mars och jag bjöd in mina närmsta vänner på middag. Men en av mina bästa vänner hade gett mig en extra gåva som jag skulle få när jag kom hem från min resa på Sri Lanka. Det skulle vara en överraskning sade hon till mig.

Veckorna gick och hon förslog att vi skulle ses på en AW. Jag hade fullt upp med att jobba men min vän ville jag ju gärna träffa. Mitt finger hade svullnat så jag hade varit hos doktorn.

Sedan kom jag hem och passade på att handla. Min plan var att överraska henne med lite vin, goda ostar och lite kallskuret. men när hon väl kom hem till mig så var det helt plötsligt bråttom. Jag förstod först ingenting. Vi hade planerat att fixa till oss innan vi gick ut och sedan hade jag tänkt att bjuda på mina ost och kex med en flaska rött.
-v
Men vi hann aldrig en snabb dusch och sedan bar det iväg. Vi åkte in till stan, stannade i Bältesbrännaparken och skulle fotas i fontänen. Va? Tänkte jag, fotas här varför tänkte jag. Det är något som är väldigt konstigt! Så såg jag att hon tittade bort mot puben. Jag tittade med och följde henne med dit bort. Helt plötsligt stod en annan väninna där. Så kul! Efter att vi kramats gick vi in. Vi köpte något att drick och slog oss ner vid ett bord. Kort därefter kom en väninna, därefter ytterligare ens osv. Sällskapet var väldigt gulliga och bjöd på mat och drick hela kvällen. Vi lyssnade på bandet och några av oss var uppe och dansade. Kvällen var ljuv, musiken ljöd över hela parken, vi åt vår middag och gick senare vidare till ett café där vi slog oss ner. Tjejerna bjöd på mousserande och tårta, eller jag valde faktiskt en tiramisu, en av mina favoriter.

När jag kom hem var jag så glad och tacksam för att mina vänner ordnat en sådan fin överraskningsfest åt mig, det var gulligt och helt oväntat. Jag lade huvuden mot kudden och somnade rofyllt in.