Vår logotype representerar blomning och livet. Vi är hållbarhet.

Nu är vår logotype på plats! Under de senaste dagarna har jag designat flera logotyper åt samtliga Se Marketings nätbutiker.

Till dig som har följt oss vill vi rikta ett tack. Under våren har vi låtit skriva om vårt hållbarhetsarbete. Hälsa och Miljö, ligger oss varmt om hjärtat och naturens överlevnad och respekt för djur är väldigt viktigt.

Jag har lagt mycket tid på hållbarhetsarbetet därför att det ÄR mycket viktigt för mig.

Jag har odlat och varit i min trädgård under många timmar, grävt och gjort jorden ren från rötter. Jag har sått grönsaker och odlat bär och vattnat blommorna.

Jag skapar själv den värld jag vill leva i och jag försöker göra den så grön jag kan. När du ser Calos.se så påminns du om mitt gröna arbete. De produkter vi säljer ger dig god hälsa och förebygger obalanser i kroppen som kan ställa till stora hälsoproblem. Arbetet minns i Calos.se logotype.