Varför jag använder alternativ medicin mot min autoimmuna sjukdom.

Sedan jag var liten har jag haft psoriasis. Jag blev senare också sjuk i lederna. Jag hade mycket smärtor. Det blev ännu värre under gymnasiet. Det fortsatte under universitetsstudierna, tom åren utomlands var smärtsamma, även om de var lindrigare. Jobbet påverkades och jag tog mig åter hem till Sverige. Här hemma har det varit en kamp med ett liv i mycket smärta. Tillsammans med specialister gavs jag olika mediciner. Förmodligen hjälpte medicinerna lite men jag var fortfarande svårt, svårt sjuk. Till slut fann jag lösningen i alternativ medicinen och har sedan i perioder behandlat mig. I akut svåra skov behöver jag ta medicin medan i bättre perioder står jag utan eller behandlar mig med alternativ medicin. När inget annat hjälpte fann jag till slut en lösning som passade mig.

Alla mediciner eller alternativ medicinska preparat hjälper inte alla. Våra kroppar är olika och vi svarar olika på olika behandlingar. Därför behöver man testa och se hur din kropp svarar.

Jag har valt ut ett sortiment som jag finner trovärdigt. Många av preparaten har jag testat, somliga har jag studerat. Idag har jag betydligt färre smärtor, huden är utläkt, jag har bättre rörelseförmåga, smidigthet, starkare muskler och färre inflammationer. Jag har blivit kunnig på att ta hand om mig själv och min sjukdom. För dig som önskar coachar jag dig till en sundare livsstil.

Jag hoppas att du finner det alternativ i min butik som passar dig bäst.